EL TEATRE CLAVÉ ACOLLIRÀ EL PROPER 29 DE MARÇ LES III JORNADES D’ASSOCIACIONISME LOCAL, AMB L’OBJECTIU DE CONSOLIDAR-SE ENTRE LES ENTITATS TORDERENQUES.


L’Àrea de serveis personals de l’ajuntament de Tordera, ha presentat els eixos principals de la III jornada d’associacionisme local que enguany se celebrarà el dia 29 de març al Teatre Clavé.
El programa de la III jornada estableix, com en edicions anteriors, un apartat de conferències durant el matí i els tallers de treball durant la tarda. Aquest any les conferències seran a càrrec de Jordi Sànchez Picanyol, director de ciència política de la Universitat de Barcelona i director de la fundació Jaume Bofill, d’Albert de Gregorio, gerent del col·legi d’educadors socials de Catalunya, i a càrrec de Raimon Bergós, advocat i secretari general de la coordinadora catalana de fundacions.
Els tallers, per altra banda, estaran impartits pels tècnics de la fundació Pere Tarrés i tractaran els aspectes de la fiscalitat, la nova cultura organitzativa i les tècniques de negociació i resolució de conflictes per entitats. La jornada finalitzarà amb un torn obert d’intervencions, l’exposició de les conclusions i l’acte de cloenda.
Per tercer any consecutiu l’Àrea de serveis personals es proposa amb aquesta jornada crear un espai de reflexió i debat sobre el present i futur de l’associacionisme a Tordera, tot facilitant elements i estris per a la millora de la gestió i la funció de les entitats.
Les inscripcions per participar en la jornada, que seran gratuïtes per als membres de les entitats locals i de 15 euros per a persones no vinculades a entitats torderenques, ja es poden formalitzar mitjançant la butlleta d’inscripció que facilitat d’area de serveis personals. En el moment de la inscripció caldrà assenyalar en quin taller es participarà i si s’assistirà al dinar.