LA FESTA DE CARNESTOLTES DE TORDERA, OBTÉ UN NOTABLE ÈXIT DE PARTICIPACIÓ DE COMPARSES I ES CONSOLIDA AMB MÉS DE 400 PARTICIPANTS.


La regidoria de festes i la comissió de festes, ha valorat de forma positiva la rua de carnestoltes de Tordera, celebrada dissabte. Un total de 10 comparses i prop de 400 persones van prendre part en la rua que va començar al carrer Amadeu Vives, va seguir un recorregut pels carrers del municipi, fins acabar a la pista de l’amistat, on el Rei Carnestoltes, va fer el tradicional discurs, on va demanar la Pau entre els pobles. Escoltem un fragment del discurs.

Seguidament, el jurat qualificador va donar a conèixer el guanyadors en les diferents categories. En Infantil, el tercer premi va ser per Alícia i Natàlia Riera, el segon per Ferran Freixes i el primer va ser per Eric Pacho. En categoria general-individual, el tercer premi va ser per Alícia Vilajeliu i Marta Angelats, el segon va recaure en Quim Romero i el primer va ser per Anna Fernàndez. La categoria de grups el tercer premi va recaure en Judit Torrent, el segon per Engracia Castilla i el primer pel grup dels follets. Finalment, en les comparses el tercer premi va ser per la comparsa sobre les tradicions catalanes, el segon per la comparsa el Jardinet i el primer va ser per el club futbol Tordera. El jurat també va premiar la gresca de la Colla Antaviana. La regidora de festes, Maria Angels Cayró, va valorar positivament l’acte.

Un cop entregats els premis, va començar la festa amb discoteca mòbil, organitzada pel consell municipal de joventut i que es va allargar fins a la matinada. Ahir diumenge, El veïnat de Sant Pere, també va viure la tradicional rua del veïnat amb una bona participació de disfresses.