LA REGIDORIA D’OBRES I SERVEIS ENGEGA UN SEGUIT D’ACTUACIONS PER MILLORAR I REFORÇAR DIVERSOS CARRERS DE TORDERA.


La regidoria d’Obres i Serveis, dedicarà els propers mesos a millorar i reforçar diversos carrers del municipi, millorar places i construirà nous passos elevats.
La setmana passada van començar els treballs de construcció d’un nou giratori a l’encreuament entre el Camí Ral i el carrer de Tarragona. Aquest giratori permetrà donar major seguretat en aquesta cruïlla i millorarà la fluïdesa del trànsit. En les properes setmanes també està previst millorar el Camí Ral mitjançant una nova capa de rodament en el tram comprès entre els carrers de Maragall i l’Avinguda Fibracolor. En aquest sentit durant les properes setmanes també es faran actuacions de reforç en els carrers de Puigvert, Amadeu Vives i Maragall i al carrer Ausiàs March de Sant Pere i Immaculada de Sant Andreu, tal i com explica el regidor d’obres i serveis, Carles Aulet.

Finalment, dins el marc d’actuacions de millora, també s’inclou l’arranjament del carrer que volta el pavelló, la plaça Padró, la Plaça de l’església i es construiran més passos elevats, tot i això, el regidor Carles Aulet, assegura que aquestes obres s’allargaran una mica més.

La regidoria d’obres i serveis també enllestirà a finals d’aquest mes de març les obres d’arranjament i millora d’entrada a Tordera des del Camí Ral.