LA POLICIA LOCAL REGULARÀ A PARTIR DE LA SETMANA VINENT L’HORARI D’ESTACIONAMENT A LA ZONA DEL CAMÍ RAL, ENTRE EL CARRER DOCTOR TRUETA I EL CARRER MES.


La Regidoria de Governació informa que a partir de la propera setmana es regularà l’horari d’estacionament a la zona del Camí Ral, en el tram comprès entre el carrer Dr. Trueta i el carrer Mes.
El temps d’estacionament en aquesta zona durant els dies laborables no podrà ser superior a 30 minuts en la franja horària de 9h a 14h i de 17h a 21h, si bé no es limita fora d’aquestes hores. Els diumenges no s’hi podrà estacionar a partir de les 6h i fins a les 17h; a partir d’aquesta hora no hi haurà tampoc cap limitació de temps. El sots-inspector de la policia local, Jordi Casas, ha explicat el motiu de la regulació horària.

Amb aquesta regulació es pretén afavorir l’aparcament limitat d’aquelles persones que hagin d’accedir als comerços del centre o que hagin de fer qualsevol tipus de gestió en aquella zona. La Policia local, i concretament, el policia de barri serà l’encarregat de controlar aquests estacionaments.