L’ACTE INFANTIL QUE HAVIA DE CLOURE LA CAMPANYA DE SEGURETAT VIAL A LES ESCOLES, ES SUSPEN I ES FARÀ EL PROPER CAP DE SETMANA.


Les regidories d’Ensenyament i Governació, la Policia local i el Consell Escolar Municipal han organitzat aquesta setmana un seguit d’actes per cloure la campanya de seguretat vial a les escoles.
Aquesta campanya, que va començar coincidint amb l’inici del curs, s’ha fet extensiva als alumnes de 1r, 3r i 5è de primària i de 2n d’ESO de les escoles de Tordera.

Per cloure la campanya, el Servei Català de Trànsit ha instal·lat durant tota la setmana un circuit de karts a la plaça de l’Església amb l’objectiu que els alumnes que han participat en la campanya puguessin posar en pràctica tot allò que els policies de barri els havien ensenyat a l’escola.

Per altra banda, fins diumenge es podrà visitar al Teatre Clavé l’exposició dels dibuixos que els nens i nenes de les escoles han fet en motiu de la campanya de seguretat vial. La regidories de governació i ensenyament, han informat aquest matí que l’acte infantil que s’havia de celebrar a la Plaça de l’Església, s’ha suspes per les previsions de mal temps i es farà el proper cap de setmana.