L’ENTITAT “FORUM PEL TEATRE I LA CULTURA”, DUPLICA EL NOMBRE DE SOCIS EN UN MES I ES SITUA AMB 77 COMPONENTS.


L’entitat “Fòrum pel teatre i la cultura” va celebrar el passat divendres, la segona assamblea de socis a l’auditori del teatre clavé. L’acte va servir per explicar que l’entitat ha duplicat el nombre de socis en un mes i es situa amb 77 components. L’assamblea, va comptar amb l’assistencia de la regidora de cultura, Maria Angels Cayró, que va voler expressar a l’entitat el recolzament de l’ajuntament de Tordera en totes les activitats que realitzin.

El president del Fòrum pel teatre i la cultura, Jordi Caupena, es mostrava satisfet pel fort increment de socis a l’entitat.

El fòrum pel teatre i la cultura, representarà a l’abril la primera obra titulada “Amor en blanc i negre” i està treballant en l’edició d’una publicació.