L’ASSOCIACIÓ JUVENIL EL CRIT, ORGANITZA UN ACTE D’HOMENATGE A LES VÍCTIMES CIVILS DE LA GUERRA AMB L’ENCESA D’UNA ESPELMA PER CADA MORT.


L’associació juvenil “El Crit”, organitza per el proper dissabte un acte en homenatge a les víctimes civils de la guerra amb iraq. L’iniciativa consisteix en encendre una espelma per cada mort civil per culpa de la guerra. L’acte acabarà amb un minut de silenci i la lectura de diversos poemes sobre la guerra. Així ho explica el president de l’entitat, Albert Galzeran.

L’associació juvenil “EL Crit”, té l’intenció de crear una plataforma per la pau a Tordera. Per aquest motiu, es reunirà el mateix dissabte amb diverses entitats per buscar un acord. Albert Galzeran, president del Crit, ha fet una crida a tots els particulars que vulguin formar part de la plataforma que assisteixen també a la reunió.

L’acte per homenatgar les victimes civils de la guerra amb iraq es farà dissabte a les 9 del vespre a la plaça Rabert.