LA CAMPANYA DE SEGURETAT VIAL A LES ESCOLES FINALITZA AMB UN ESPECTACLE INFANTIL A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA.


Centenars de nens i nenes de Tordera, van participar dissabte a l’acte de cloenda de la campanya de seguretat vial a les escoles, promoguda per les regidories d’ensenyament i Governació, la policia local i el consell escolar municipal. L’acte va consistir en un espectacle del pallaso Ruskus Patruskus i l’entrega de premis del concurs de dibuix que els nens i nenes van fer en motiu de la campanya. L’acte va finalitzar amb un berenar per tots els assistents. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayró, fa un balanç positiu de la campanya i confirma que es repetirà l’any vinent.

Aquesta campanya, que va començar coincidint amb l’inici del curs, s’ha fet extensiva als alumnes de 1r, 3r i 5 è de primària i de 2n d’ESO de les escoles de Tordera.