L’ASSAMBLEA DE SOCIS DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE DECIDEIX CANVIAR DE LOCAL SOCIAL I ASSEGUREN QUE LA DELINQÜÈNCIA JUVENIL QUE PATEIX EL VEÏNAT EN EL DARRERS MESOS HA BAIXAT CONSIDERABLEMENT.


L’assemblea de veïns de Sant Pere, han decidit aquest cap de setmana, autoritzar la cessió de l’ajuntament a l’associació de veïns d’un nou local per realitzar les seves activitats. El nou emplaçament estarà situat al carrer Montseny en un espai mes gran que l’anterior. L’ajuntament de Tordera, llogarà el local i el cedirà a l’associació de veïns per 10 anys. El membre de la junta, Josep Romaguera, ha explicat l’adquisició del nou local de l’entitat i les seves característiques.

El nou local, comptarà amb sala de reunions, tallers i sala gran amb aforament de més de 60 cadires. L’assemblea, celebrava dissabte al vespre, va comptar amb la presència de l’alcalde de tordera, Joan Carles García i el sots-inspector de la policia local, Jordi Casas.

L’assamblea de veïns també va tractar la delinqüència juvenil que pateix Sant Pere el darrers mesos. Segons, el sots-inspector de la policia local, Jordi Casas, el nivell de bretolades havia baixat, tot i que continuant alguns aldarulls.
Josep Romaguera, ha assegurat que la delinqüència a baixat i que s’esta fent tot el possible per solucionar-ho.

Precisament, en les darreres setmanes, han aparegut pel poble un cartells enganxats a uns contenidors d’escombraries on un individu denuncia a veïns de Tordera de robar-li diverses objectes particulars. El cartell, dona noms i cognoms dels pressumptes delinqüents, així com tots els objectes robats.
L’assamblea de veïns de Sant Pere, van arribar a un compromís de celebrar en 15 dies una reunió a la pista del veïnat amb tots els veïns per parlar sobre la problemàtica.