LA SECCIÓ LOCAL D’ERC EDITA EL TERCER NÚMERO DEL BUTLLETÍ L’AMISTAT AMB DIVERSES PROPOSTES PER FER TORDERA UN MODEL DE COHESIÓ.


La Secció Local d’ERC, ha començat a repetir aquesta setmana el tercer número del butlletí l’amistat. En el butlletí el grup polític realitza una radiografia de l’estat actual del creixement del nostre poble, i realitza un conjunt de propostes concretes sobre aquest àmbit. Entre elles destaca, facilitar al màxim a tot els ciutadans, l’accés en igualtat de condicions al serveis municipals, amb independència de la part del nostre poble on visquin, defensar la personalitat de Tordera en tots els aspectes com a millor sistema per a integrar en la vida del poble als seus nous habitants, canviar la mentalitat imperant en les forces polítiques governants i crear la regidoria d’urbanitzacions.
En el darrer número de l’Amistat la Secció Local d’ERC – Tordera, també, referma el nostre posicionament en contra de l?actual guerra contra l’Iraq.
El butlletí L’amistat, que edita el grup polític trimestralment, s’ha repartit per totes les cases del poble.