ELS ACTES DE SANT JORDI COMENCEN AVUI AMB L’ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS LITERARI EN LA CATEGORIA D’ADULTS I LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “FIBRACOLOR MIG SEGLE D’HISTÒRIA” DEL GERMANS ALBERT I JOAN MAS.


La regidoria de Cultura, engega avui les activitats de Sant Jordi a Tordera, amb el lliurament dels premis del concurs literari Sant Jordi en la modalitat de contes breus, poesia i recerca local de la categoria d’adults. L’acte també inclourà, la presentació del llibre guanyador l’any passat en el concurs de recerca local “Fibracolor mig segle d’història”, escrit pels germans Joan i Albert Mas. Aquest últim, ens explica el contingut de la publicació.

La presentació del llibre “Fibracolor mig segle d’història”, anirà a càrrec del Jutge de Pau, Esteve Matas. El lliurament de premis i la presentació, començarà a dos quarts de 9 a l’auditori del Teatre Clavé.

Per demà diada de Sant Jordi, a les 6 de la tarda a la biblioteca municipal, hi haurà l’hora del conte a càrrec del grup “l’Espina de la sardina? que presentarà “El drac de Gaudí i altres contes”. A dos quarts de 9 del vespre al Teatre Clavé hi haurà la presentació del llibre esguards i el lliurament de premis del concurs literari Sant Jordi de les categories infantil i juvenil i de punts de llibre. Els punts de llibre participants en el concurs estaran exposats al Teatre Clavé fins al 30 d’abril.