TORDERA ACOLLIRÀ DIUMENGE LA I TROBADA DEL PUBILLATGE DEL MUNICIPI AMB UN DINAR DE GERMANOR.


Tordera acollirà el diumenge, dia 27 d’abril, la I Trobada del pubillatge del municipi. Aquest acte, que consistirà en un dinar de germanor en un restaurant torderenc, ha estat a iniciativa de la pubilla i l’hereu de Tordera 2002, Ariadna Vergés i Jordi Canals.

La convocatòria de la Trobada s’ha fet extensiva a totes les persones que han estat escollides pubilla i hereu del municipi en tots els anys d’història d’aquesta elecció a Tordera.

La tradició del pubillatge al municipi es manté des de fa 70 anys, quan al 1933 es va escollir la primera Miss de la vila i, en motiu dels efectes de la Guerra Civil, no va ser fins l’any 1959 que es va escollir la primera pubilla de Tordera. La figura de l’Hereu, per contra, és més tardana i el primer jove que va sortir escollit va ser a l’any 1990.

A la trobada de diumenge també és previst que hi assisteixen membres del Foment de les tradicions Catalanes, la pubilla de Catalunya, la canetenca, Núria Serra i l’hereu de Catalunya, el torderenc, Ivan Güell, la regidora de Festes de l’Ajuntament, Maria Angels Cayró i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.