L’ENTITAT “FÒRUM PEL TEATRE I LA CULTURA” REUNEIX UNES 300 PERSONES EN LES DUES REPRESENTACIONS DE L’OBRA “AMOR EN BLANC I NEGRE” AL TEATRE CLAVÉ.


L’entitat “Fòrum pel teatre i la cultura”, va representar aquest passat cap de setmana, amb notable èxit, la comèdia “Amor en Blanc i negre” de l’autor Julio Matias, i adaptada al català pel vicepresident de l’entitat, Lluis Moner. Un total de 300 persones, van assistir en les dues representacions al Teatre Clavé. El president de l’entitat i director de l’obra, Jordi Caupena, feia un balanç positiu de les representacions i parla sobre les properes activitats.

Jordi Caupena, ha agraït als actors la seva participació en l’obra i n’ha destacat dos d’ells per la seva interpretació.

El Fòrum pel teatre i la cultura, és una entitat de recent creació que compta amb prop de 100 socis i que té com a objectiu fomentar la cultura a través de representacions teatrals i altres activitats.