VICTÒRIA DEL BÀSQUET SÈNIOR MASCULÍ CONTRA EL CANET B, MENTRE QUE EL SÈNIOR FEMENÍ NO VA PODER JUGAR


El C.B.Tordera guanya al Canet “B”, en un partit que durant en primer i segon període no es va poder observar un gran joc de l’equip local. A la mitja part, el Tordera va sortir amb moltes ganes de emportar-se el joc, però no va ser fins l’últim període on van poder agafar una gran diferència en el marcador (26-10). L’equip Torderenc ja suma així 5 victòries i 6 derrotes, quedant en una novena posició en una categoria liderada pel Palamós, el Quart i l’Adepaf Figueres B.

El proper partit serà dissabte 22 de Desembre ales 17.30h.contra el C.B. Blanes “B”.

El diumenge el C.B.Tordera femení no va poder disputar el partit que l’enfrontava amb el Sarrià de Ter, ja que l’àrbitre de l’encontre el va suspendre al trobar-se malament. El partit queda pendent de determinar dia i hora per poder-lo jugar. Recordem que el Tordera femení està en una novena posició on els primers llocs són ocupats pel Celrà, el Sant Julià de Ramis i el Sarrià de Ter. El proper diumenge 23, es disputarà el partit del CB Tordera sènior femení contra el Nou Caulés a dos quarts de sis de la tarda.