CONVERGÈNCIA I UNIÓ VA COMENÇAR DIVENDRES ELS ACTES DE CAMPANYA ELECTORAL AMB UN ACTE DE PRESENTACIÓ DE PROGRAMA ELECTORAL.


Convergència i Unió va fer divendres passat la presentació del programa electoral a càrrec del candidat de CiU a les eleccions municipals, Joan Carles Garcia.
L’acte va consistir en la projecció d’un vídeo en que els nombrosos assistents van poder veure “la feina feta” en l’anterior candidatura. També es va fer la presentació de la proposta de programa electoral basat amb uns criteris fonemantals, que explica, el candidat i alcalde, Joan Carles Garcia.

Entre les propostes del programa electoral destaca la reconstrucció del pont de ferro, el soterrament de contenidors de brossa, construcció d’una piscina coberta, adaptació del camp de fútbol amb gespa artificial, construcció de la biblioteca i la nova escola, creació d’una llar d’infants, construcció d’un nou ambulatori que permetrà ubicar a l’actual recinte sanitari un hotel d’entitats.
Joan Carles Garcia, creu que CiU pot tornar a governar a Tordera i espera tenir la confiança dels votants.

A tots als assistents a l’acte se’ls va obsequiar amb un lot que contenia un programa electoral, el vídeo projectat, un bloc de notes, un llapis, paperetes de vot i un programa de les activitats que durà a terme CiU fins el dia 25 de maig.