IniciNoticiesPolítica ERC PRESENTA EL SEU PROGRAMA ELECTORAL I LES SEVES PROPOSTES AL VEÏNAT...

ERC PRESENTA EL SEU PROGRAMA ELECTORAL I LES SEVES PROPOSTES AL VEÏNAT DE SANT PERE. BERNAT COSTAS, CANDIDAT A L’ALCALDIA, ES COMPROMET A TREBALLAR PER SOLUCIONAR ELS DOS GRANS PROBLEMES QUE PATEIX EL VEíNAT COM LA INSEGURETAT CIUTADANA I LA CRUÏLLA DE CAN BARTOLÍ.

ERC va presentar ahir al vespre el seu programa electoral al local social del veïnat de Sant Pere. L’acte es va iniciar amb la presentació del partit i les seves principals línies de treball.
La xerrada-col·loqui, va tractar els principals problemes que pateix actualment el veïnat com són la inseguretat ciutadana i la problemàtica vial on es va destacar la cruïlla de Can Bartolí.
El assistents a l’acte, van mostrar la seva preocupació pels dos temes, tot i comprendre que la seva solució és complicada. L’acte també és va parlar d’urbanisme, d’hisenda i de cultura.
El candidat a alcalde, Bernat Costas, es va comprometre a treballar per intentar solucionar els problemes, que pateixen els veïns de Sant Pere.

El candidat ERC, Bernat Costas es va mostrar satisfet de la xerrada – col·loqui d’ahir, i en va destacar l’intercanvi de propostes i idees que es varen tractar.

ERC es va comprometre en els veïns assistents en l’acte de fer un treball diari per Tordera, tant si entra com no a l’ajuntament i de prioritzar les necessitats de la població en totes les regidories.

ÚLTIMES NOTÍCIES