EL VEÏNAT DE FIBRACOLOR CELEBRA EL CAP DE SETMANA LA SEVA FESTA MAJOR AMB ACTIVITATS PER A TOTS ELS GUSTOS.


L’Associació de Veïns de Fibracolor celebrarà el proper cap de setmana la festa del veïnat.
Els actes començaran divendres, dia 4 de juliol amb el sopar popular a la pista i ball amb el músic Pep Xena. En cas de pluja el sopar es celebraria al menjador del local “l’Hospederia”.
Els actes es reemprendran dissabte, dia 5, amb el torneig de dòmino per parelles al bar de Fibracolor. A les 10 de la nit es farà el ball de nit amb la Blanes Orquestra.
Les activitats continuaran diumenge, dia 6, al matí amb les partides finals del campionat de dòmino i el primer campionat de petanca, a les pistes situades al carrer Verge de la Mercè.
A les 19 h es farà la festa infantil amb xocolatada i per a les 20 h s’ha organitzat un espectacle de dansa i ball amb l’esbart dansaire Joaquim Ruyra i el ballet de Trini Sánchez.
La festa del veïnat de Fibracolor acabarà amb ball amb el músic Pep Xena, a partir de les 21.30 h i el lliurament de premis del concurs de petanca.
El membre de l’associació de veïns, Julio Merino, espera que els temps acompanyi i que la festa sigui participativa.

L’associació de veïns de Fibracolor, estan treballant en aquest moments en poder enllestir la celebració de la pubilla del veïnat, ja que no es troben candidates.