LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA ATORGA A L’AGRUPACIÓ DE DEFENSA FORESTAL DE TORDERA 14.922 EUROS PER LA PREVENCIÓ D’INCENDIS.


La Diputació de Barcelona contribuirà en la prevenció dels incendis forestals al Maresme subvencionant 127 projectes de les Agrupacions de Defensa Forestal de la comarca. Hi aportarà 213.787 euros, per tal de facilitar l’execució de les obres que duen a terme les mateixes agrupacions, i fomentar també les seves intervencions, i l’adquisició del material previst en els plans municipals de prevenció de focs al bosc. La Subvenció de la diputació de Barcelona a l’agrupació forestal de Tordera és per valor de 14.922 euros. El regidor de medi ambient, Carles Aulet, ha assegurat que els diners de la subvenció es destinaran a millorar alguns camins d’accés als boscos de Tordera, amb l’objectiu de facilitar l’arribada dels vehicles de bombers en cas d’incendi.

En concret, la subvenció de la diputació de Barcelona es destinaran al Repàs del manteniment del camí de rocarossa a l’urbanitzacio Agora Park, del camí de Can Bofill a la serra de Miralles i del Camí de Can Capità, Can Planes i Can Soler fins al camí de coll de porc.

També està previst l’arranjament del camí de Can Borra, Cal Brevari fins a la carretera nova d’hortsavinyà i del camí de can Terrades fins al camí hortsavinyà

La Diputació de Barcelona, a través de l’Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d’Incendis Forestals de l’Àrea de Cooperació, participarà en 1.355 accions de les Agrupacions de defensa forestal de la demarcació de Barcelona, amb una aportació total de prop de 3.200.000 euros.