LA COMISSIÓ DE FESTES DESVETLLA ELS NOMS DE LES CANDIDATES I CANDIDATS A PUBILLA I HEREU DE TORDERA 2003.


La Comissió de Festes de l’Ajuntament de Tordera ha donat a conèixer els noms de les dues noies i els tres nois que, juntament amb les tres noies escollides dels veïnats passen a ser candidates i candidats a pubilla i hereu de Tordera 2003. Alícia Pujol i Cristina Canals són les dues joves que la gent de la vila ha escollit com a candidates i, com a candidats, Marc Torra, Jordi Pimàs i Joan Tamorejo. A aquests nois i noies se’ls hi sumen Susanna Llorente, pubilla del veïnat de Sant Pere, Míriam Muñoz, pubilla del veïnat de Sant Daniel i Carme Neira, pubilla dels veïnats de Sant Jaume, Sant Andreu i Mas Martí.

La Comissió passarà properament un díptic amb les fotografies i un escrit que han redactat els candidats a pubilla i hereu. En aquest full hi haurà un codi per tal que els torderencs votin via internet el seu preferit. També, el programa de Festes compta amb unes butlletes per inscriure el nom de qui es desitgi i dipositar-lo a les urnes que durant els dies de Festa Major romandran a l’envelat, situat a la pista coberta de l’Amistat. La regidora de festes, Maria Angels Cayró, espera que la participació en la votació sigui important.

La nova pubilla i el nou hereu substituiran en el càrrec a Ariadna Vergés i Jordi Canals, els escollits de l’any passat.