VICTÒRIA DELS DOS EQUIPS DEL BÀSQUET, ON EL SENIOR MASCULÍ TRIOMFA AL QUART PERÍODE, EN CANVI, AL VÒLEI, DERROTA DE LES DUES CATEGORIES


El CB Tordera sènior va tornar a triomfar gràcies al sacrifici dels defenses, a l’últim període (15-26), que els va donar la victòria als Torderencs. Davant havia un Figueres que jugava molt ràpid, i s’ ha sabut contrarestar gràcies al joc més elaborat dels últims partits. L’equip té que mantenir aquesta intensitat defensiva i ambició dels últims partits, necessària per anar a més. El cos tècnic i els jugadors són conscients de que poden millorar. Aquesta victòria per 57-60 els deixa en una desena posició a la classificatòria liderada pel CB Palamós, el CB Quart i el Figueres. El proper partit serà dissabte 15 a les 19.00h contra el Canet, que ocupa l’última posició de tercera catalana amb 0 victòries i 11 derrotes.

L’equip femení també va guanyar a Sant Hilari per 39-55, en un mal partit on no es va demostrar la seva superioritat, després del mal resultat del primer parcial, no es va poder marcar el ritme del partit i es va traduir en molta ansietat. Gràcies al darrer període de 6 a 21 l’equip va poder sumar la sisena victòria amb només una derrota. Actualment van vuitenes a la classificació, liderada pel Celrà, pel Sant Julià de Ramis i pel Sarrià de Ter. El dissabte 8 rebran al pavelló municipal als del Sant Joanenc a dos quarts de sis de la tarda.

I ja al vòlei, el sènior masculí va tornar a perdre contra el Cassà, en un disputadíssim partit on no van baixar el ritme fins al quart set, això es reflecteix en que el primer set va ser de 21-25, 25-23, 25-15, 23-25 i 15-11 l’últim, quedant així amb un resultat de 3 a 2. Actualment, es situen a una sisena posició, liderada pel Torredembarra, el Manresa i el Vilanova. L’equip farà un petit descans aquesta setmana i tornaran el dia 16 contra el Manresa.

De l’equip femení hem de destacar el que malauradament ens han vingut portant les últimes setmanes, una derrota un tant més pronunciada que la del sènior masculí contra el Llars Mundet on només van guanyar un dels quatre sets que es van jugar, amb els resultats de 7-25 el primer, 25-19 el segon, 19-25 el tercer i 11-25 el quart, quedant així un 1 a 3 com a resultat final. Actualment es troben en una onzena posició, on es lidera el Cornellà, el Barberà i el Tornem Vòlei. No serà també fins al dia 16 que tornin a jugar contra l’Handbol Bordils B.