UNA ADAPTACIÓ INFANTIL DEL BARBER DE SEVILLA, L’OBRA LAS ROSAS DE PAPEL AMB L’ACTOR PEP MUNNÉ I TEATRE DE GUERRILLA, PLATS FORTS DE LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DE TARDOR DEL TEATRE CLAVÉ.


La Fundació del Teatre Clavé, ja ha presentat la programació estable de tardor 2003, que començarà el proper 26 de setembre amb la projecció de la pel·licula “Ciudad de dios”. Els plats forts de la temporada, seran l’adaptació infantil del Barber de sevilla, sota direcció del tricicle; el 19 d’octubre, arribarà l’obra “Las Rosas de Papel” una producció del Teatre Nacional de Catalunya, amb l’actor Pep Munné; el 9 de novembre, torna a Tordera Teatre de Guerrilla amb l’espectacle “Europa”. La programació estable, també inclou dins el cicle de cine-club, el documental “Bowling for Columbine”, guanyador d’un oscar; “El héroe del río” de Buster Keaton i “Kirikú i la bruixa” de dibuixos animats. Dins el cicle música i lletra del segle XX, el 23 de novembre, arribarà l’espectacle “Mar de Fado” i el 26 de desembre, un concert de l’orquestra de cambra de Vic. Finalment, la programació estable de tardor, presenta el cicle de teatre familiar, amb un espectacle de circ amb Miquel Rabert i Circ Bolera.
El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, ens explica les característiques de les propostes de la programació.

La programació estable de tardor, ja es va presentar el passat diumenge, entre els socis de l’associació d’espectadors del Teatre Clavé.

Les entrades per totes les propostes es poden reservar trucant al telèfon 93.765.05.72.