L’AJUNTAMENT DE TORDERA CONVOCA AVUI PLE EXTRAORDINARI PER APROVAR EL TEXT REFÓS DEL PLA GENERAL.


L’ajuntament de Tordera, convoca per avui sessió de ple extraordinari amb un sol punt en l’ordre del dia. El ple té previst l’aprovació provisional del Text refós de la revisió del Pla general de Tordera, que incorpora les prescripcions de la Comissió Territorial d’Urbanisme de data 22 de juliol de 2003. El regidor d’urbanisme, Arseni Garcia, recorda que l’aprovació del text refós serà clau per poder desenvolupar els plans parcials aturats fins al moment.

Garcia, explica que un cop el ple aprovi el text refós, s’enviarà a la comissió d’urbanisme de Barcelona, perquè doni el vist-i-plau definitiu.
La sessió començarà a les 9 del vespre, des de l’auditori del Teatre Clavé i serà retransmès per Ràdio Tordera.