L’EMPRESA AUTOCARS BARRERA PRESENTA UN RECURS CONTRA L’ADJUDICACIÓ DEL SERVEI DEL TRANSPORT ESCOLAR DEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME.


Autocars Barrera S.L. de Tordera ha anunciat que presentarà un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra l’adjudicació per part del Consell Comarcal del Maresme del transport escolar de la comarca als autobusos de la unió temporal d’empreses (UTE) formada per Sagalés, Casas, TransCalella i Barba.

La companyia, propietat de l’exregidor independent Lluís Barrera, ha denunciat “irregularitats en el concurs”.

L’advocat Andreu Fontrodona ha assegurat que el consell va vulnerar la normativa “admetent vehicles que no eren propietat de la UTE i incomplint les bases sobre oferta econòmica, antiguitat i proximitat del centre d’operacions”.

Segons el lletrat, aquestes “irregularitats” han forçat, en un principi, la rectificació del consell que, el 4 d’agost, va suspendre la concessió a la Unió Temporal d’Empreses. Després, l’ens es va retractar de la seva decisió i el 3 de setembre va adjudicar de forma definitiva el servei a la UTE, tal i com explica, l’advocat d’autocars barrera, Andreu Fontrodona.

Fontrodona, considera el fet “jurídicament inexplicable” i diu que Barrera demanarà una indemnització per les pèrdues sofertes “al privar-se-li de fer un servei que legalment li corresponia”.

L’empresa Autocars Barrera, és l’encarrega dels transport urbà a Tordera i de manera provisional realitza el transport escolar.