L’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN DE L’ESPLAI ENGEGA UNA NOVA EDICIÓ DEL CONCURS DE POESIA I RAPSODES, AMB L’OBJECTIU D’INCREMENTAR EL NOMBRE DE PARTICIPANTS.


L’associació de gent gran de l’esplai, amb el suport de la fundació La Caixa i Ràdio Tordera, engega una nova edició del concurs de poesia i rapsodes. El concurs de poesia estarà dividit per quatre grups: Grup A, fins als 9 anys; Grup B de 10 a 14 anys; Grup C de 15 a 20 anys i el grup D a partir de 21 anys. Cada treball tindrà un màxim de 30 versos i s’hauran de signar amb un pseudònim o lema. El nom, cognoms i l’adreça de l’autor/a aniran dins d’un sobre tancat. Les poesies participants seran recitades en el programa “Tardes de Poesia” de Ràdio Tordera el dissabte 15 de novembre de 7 a 9 del vespre.
El concurs de rapsodes, estarà dividit per dos grups. Grup A fins a 18 anys; Grup B a partir de 19 anys. La prova de rapsodes es durà a terme en el programa “Tardes de poesia”, al qual seran recitats els participants el dia 22 de novembre. La participació consistirà a recitar una mateixa poesia escollida pels organitzadors i una altra a gust del concursant. Els treballs i els rapsodes interessats en participar en el concurs, es poden presentar fins el 8 de novembre en el local de l’esplai o bé a Ràdio Tordera. Un dels organitzadors del concurs, Joan Madrid, espera un augment de participació respecte l’any anterior.

Madrid destaca la qualitat de les poesies i dels rapsodes participants en les darreres edicions del concurs.

El lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 13 de desembre, a dos quarts de 10 de la nit, a la sala d’actes de l’esplai. Durant el l’entrega de premis es recitaran les poesias amb els rapsodes guanyadors.