L’ ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCÍA, DE CIU, ÉS AVUI EL CONVIDAT DE L’ ENTREVISTA SETMANAL AMB ELS POLÍTICS


 L’ alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, de CIU, és avui el convidat de l’ entrevista setmanal amb els regidors de l’ ajuntament, tant del govern, com de l’ oposició. Joan Carles Garcia, parla sobre les jornades d’ infrastructures viàries al Maresme i la Selva, celebrada dissabte passat a Blanes. Garcia, que explica durant l’ entrevista les conclusions de la jornada, espera que el ple de Blanes, doni suport al traçat de la plataforma ” Salvem Jalpí, atès que s’ han de reunir properament. L’ alcalde de Tordera, parla sobre les rotondes d ‘ accés al municipi i de Can Bartolí, i explica els projectes que s’ iniciaran immediatament, un cop s’ aprovi definitivament el pla general. Per últim, Joan Carles Garcia, mostra la seva il·lusió per formar part de la candidatura de CIU a les eleccions autonòmiques i espera que els nacionalistes segueixin al capdavant de Catalunya.