LA REGIDORIA DE JOVENTUT ORGANITZA UNA SORTIDA A FIRES DE GIRONA, A LA ZONA DE BARRAQUES.


La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera organitza per al proper dissabte, 1 de novembre, una sortida a les “barraques” de Fires de Girona on tindran lloc els concerts de Gazpacho, Kabul Babá i Fundación Tony Manero. El regidor de joventut, Josep Llorens, explica amb quin objectiu, s’organitza un autocar per anar a barraques.

Els punts de recollida del servei de transport seran el supermercat de Sant Pere, a les 10, i la plaça Lluís Companys, a un quart 11.
La tornada es preveu sobre les cinc de la matinada.
Tots els interessats a participar-hi hauran d’adquirir prèviament els tiquets al Servei d’informació Juvenil o a Radio Tordera, a un preu de 3 euros. Llorens, recomana a la gent que prengui part en l’activitat.

Les places seran limitades i els menors de 18 anys hauran d’anar sota la supervisió d’un adult.
L’organització només assumeix l’organització del servei del transport i no el programa de celebració dels actes previstos o altres circumstàncies.