LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA REP EL CERTIFICAT DE QUALITAT ISO PEL SERVEI DE FORMACIÓ I PUNT D’INFORMACIÓ D’EMPRESES.


L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera ha rebut el certificat de qualitat ISO per la tasca que es realitza des del Servei de Formació i des del Punt d’Informació del Centre d’investigació de desenvolupament d’empreses.
El mes de juliol passat l’empresa auditora LGAI va realitzar una observació i anàlisi dels procediments que es segueixen des del servei de l’Organisme Autònom de Serveis Comunitaris adreçat a persones aturades i a treballadors en actiu. El resultat de l’auditoria ha demostrat que la tasca que es realitza s’ajusta a la normativa de qualitat fet pel qual el servei local ha obtingut el reconeixement amb el certificat ISO.

L’ISO és un sistema de gestió de la qualitat amb l’objectiu d’assegurar la satisfacció del client i permetre la realització dels processos de manera òptima.
La certificació obtinguda té una vigència de tres anys, malgrat que s’ha de renovar amb successives auditories de control cada any.

L’Àrea de Promoció Econòmica treballa des de fa mesos per oferir cursos de formació adreçats a empreses i a persones en situació d’atur i que estan subvencionats per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.
En aquest sentit, després d’engegar fa un mes dos cursos de formació ocupacional (curs d’auxiliar comptable i d’auxiliar d’ajut a domicili) i dos cursos de reciclatge (curs de gestió de microempresa i de tècniques de venda), l’Àrea presenta dos cursos més d’inici immediat.
Es tracta d’un curs de reciclatge per a treballadors forestals (de 80 hores) i un curs de reciclatge administratiu (de 72 hores). Ambdós cursos estan adreçats a treballadors en actiu i estan subvencionats per la Generalitat i pel Fons Social Europeu.

Per a inscriure’s en els cursos cal adreçar-se a les Oficines de l’Organisme Autònom de Serveis Comunitaris (Pl. Concòrdia s/n) o bé trucar al tel. 93 765 04 14.