TORDERA RECULL 8.039 EUROS PER LA MARATÓ DE TV3 DEDICADA ENGUANY A LES MALALTIES RESPIRATÒRIES CRÒNIQUES. 23 ENTITATS I ASSOCIACIONS DE TORDERA COL·LABOREN AMB LA MARATÓ, INSTAL·LANT 18 PUNTS DE RECOLLIDA EN EL MERCAT DOMINICAL.


Tordera ha aconseguit, un any més, una xifra espectacular a favor de la Marató de Tv3, dedicada enguany a les malalties respiratòries cròniques. En total les guardioles instal·lades en divuit punts del mercat setmanal van recollir 5.039 euros que, units a l’aportació de l’ajuntament, de 3.000 euros sumen una xifra global de 8.039 euros. Vint-i-tres entitats del poble van participar en la recollida de donatius, que va mobilitzar unes 150 persones. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, feia abans del recompte un balanç positiu de la jornada.
Els catalans van convertir, un any més, la marató de TV3 en un exercici de solidaritat col·lectiva. La dotzena edició de la marató estava dedicada a les malalties respiratòries cròniques, amb el lema “dóna’s una mica d’aire”. La xifra provisional de recaptació a Catalunya és de 3 milions d’euros, una dada que s’incrementarà en els propers dies.