LA REGIDORIA DE JOVENTUT I EL CLUB FUTBOL TORDERA, ORGANITZEN UN AUTOCAR PER ASSISTIR AL PARTIT ENTRE CATALUNYA I EQUADOR.


La regidoria de joventut i el club futbol Tordera organitzen per diumenge, 28 de desembre, un autocar per assistir al partit entre les seleccions de Catalunya i Equador al Camp Nou. L’autocar sortirà a un quart de 4 de Sant Pere i de dos quarts de 4 a la plaça Lluís Companys. L’arribada està prevista a les 5 de la tarda, per veure el concert dels grups Mesclat i Tierra Canela, a un quart de 7 hi haurà una trobada de colles geganteras del país i finalment a dos quarts de 7 començarà els partit entre les dues seleccions. El regidor de Joventut, Josep Llorens, espera una bona resposta dels torderencs en aquesta sortida.

El preu de l’autocar serà de 3 euros. El regidor de joventut ha volgut deixar clar que el preu no inclou l’entrada, i que s’haurà d’adquirir prèviament.

Per apuntar-se cal anar al punt d’informació juvenil o a les oficines del Club Futbol Tordera.