L’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS I LA FUNDACIÓ DEL TEATRE CLAVÉ OFEREIXEN AVUI UN ACTE AMB TEXTOS DEL DRAMATURG ALBERT UNBREK I AMB MÚSICA DEL COMPOSITOR ALEMANY KURT WEILL, COM A APERITIU DE L’OBRA “AL LLARG DEL KURT” QUE ES REPRESENTARÀ AQUEST DIUMENGE.


L’Associació d’Espectadors i la Fundació del Teatre Clavé de Tordera, ofereix avui un acte, dedicat al compositor alemany Kurt Weill, coincidint amb la representació aquest diumenge de l’obra “Al llarg del Kurt”, amb Vicky Peña i i Jordi Camell . El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, ha explicat que l’objectiu de l’acte, és familiaritzar l’espectador, sobre l’estètica musical del compositor, que podran conèixer a través de l’obra del cap de setmana.

El compositor alemany, Kurt Wille, estava molt vinculat al dramaturg alemany , Albert Unbrek, per aquest motiu, es recitaran textos seus acompanyats per la música de Kurt wille. L’acte comptarà amb la col·laboració de 3 alumnes de cant, d’alumnes d’interpretació i les lectures aniran a càrrec del mossen de Tordera, Josep Gispert i de joves polítics del poble com, Josep Llorens, Bernat Costas i Jordi Perez. La música de Kurl Wille, anirà a càrrec del piano de Medin Peiron. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, explica en que consistirà l’acte.

En total, 15 persones participaran en aquesta activitat, que començarà a dos quarts de 10 del vespre, al Teatre Clavé.