IniciNoticiesEsportsEl CPTordera aconsegueix la fita del cap de setmana i la resta...

El CPTordera aconsegueix la fita del cap de setmana i la resta tot son derrotes

La jornada esportiva del cap de setmana no ha anat com s’esperava amb diferents derrotes en alguns dels partits, en canvi amb l’hoquei patins s’ha aconseguit, de moment, la fita de la temporada.

El sènior masculí del CEEB Tordera obria la llauna el dissabte tarda al pavelló dels Països Catalans. Malgrat que encara no s’arriba al final del curs, només els hi val les victòries per intentar no desenganxar-se de dalt. I la derrota va ser protagonista aquesta setmana, per 68-77 contra Bàsquet Vilafant.

Qui sí va fer els deures amb nota va ser el CPTordera en el duel directe de la lluita per la segona plaça de l’OK lliga Plata Nord contra el Vendrell. Els visitants es van avançar i els torderencs van reaccionar al descans deixant el 4-1 a favor. A la represa, els locals no van deixar-se intimidar i va continuar la línia golejadora fins a deixar el partit amb el 8-5 aconseguint també el gol average a favor i el segon lloc de la taula.

El sènior femení del CEEB Tordera de Copa Catalunya en un duel sense res en joc va caure a la pista del CB Balaguer per l’ajustat 51-46. Aquesta setmana iniciaran el play-off de permanència a la pista del Granollers 1.

Qui tampoc va aconseguir la victòria va ser el primer equip del CFTordera en el duel contra el CD Blanes per 2-1.

Un dels derbis més descafeïnats dels darrers anys van donar la victòria als blancs i blaus que jugaran el play-off d’ascens. Mentrestant els grocs i vermells queden classificats en el grup de cinc equips que jugaran el play-off de permanència.

El sènior de l’Athletic Club Tordera Parc va tancar el diumenge al pavelló dels Països Catalans. El Lloret Carmona “C” s’acabaria emportant la victòria en un xoc que acabarien remuntant a les acaballes.

ÚLTIMES NOTÍCIES