IniciNoticiesEntitatsRàdio Tordera s’adhereix a la campanya "Un dia en femení"

Ràdio Tordera s’adhereix a la campanya “Un dia en femení”

Ràdio Tordera s’ha adherit a la campanya Un dia en femení. Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’Associació 50a50 i l’Observatori Dona Empresa i Economia (ODEE) de la Cambra de Comerç de Barcelona, que demanen la col·laboració dels mitjans de comunicació per informar, un sol dia i amb motiu del 8M, utilitzant el femení com a genèric, en lloc del masculí. Aquesta acció tindrà especial incidència en els informatius i en les publicacions a xarxes socials. Ho explica el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater.

Albert 8M a Ràdio Tordera

Des del programa territorial del maresme coproduït amb la Xarxa, l’Ona Maresme, realitzaran una edició especial a l’exterior per recollir l’ambient de Mataró, la capital de comarca que acumula durant la tarda el gruix d’activitats de la zona. Aquesta part del programa serà conduït especialment per les dues dones que integren l’equip del programa.

Diversos programes de la graella de Ràdio Tordera centren aquests dies el seu contingut en la figura de la dona:

“La tarda és cultura” organitza una xerrada entre dones de perfils molt diferents per debatre el paper de la dona en la societat actual.

El magazine matinal “Ara i aquí” centrarà les tertúlies d’aquell dia en la celebració del 8M

La Teranyina, programa d’entrevistes a les entitats de Tordera, rep a l’Associació de dones de Tordera per repassar les reivindicacions del 8M i la situació a Tordera.

Finalment els Serveis Informatius de Ràdio Tordera realitzarà el seguiment de tots les activitats programades durant tota la setmana i es farà especial seguiment de l’acte central del 8M al vespre amb una edició especial del “Tordera en directe”.

Fora de la programació, Ràdio Tordera col·labora amb els actes del 8M amb diverses presentadores per a tots els actes.

ÚLTIMES NOTÍCIES