IniciNoticiesPolítica L'AJUNTAMENT APROVA UNES CONTRIBUCIONS ESPECIALS PER L'EXECUCIÓ D'UNA FRANJA DE PROTECCIÓ...

L’AJUNTAMENT APROVA UNES CONTRIBUCIONS ESPECIALS PER L’EXECUCIÓ D’UNA FRANJA DE PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS EN DIVERSES URBANITZACIONS DE TORDERA.

L’ajuntament de Tordera, va aprovar ahir per unanimitat, en un ple extraordinari, les contribucions especials que hauran de pagar els veïns de les urbanitzacions Tordera Park, Niàgara Park, Mas Mora, Sant Daniel i Terrabrava, per la execució d’una franja de protecció contra incendis. La proposta, neix amb l’objectiu d’evitar successos, com el de l’estiu passat, on el foc va obligar a desallotjar el veïns de l’urbanització Terrabrava.

El portaveu del Moviment Alternatiu per Tordera, Josep Alsina, va mostrar el seu acord amb la proposta, però va preguntar que es faria amb les finques incloses dins la franja de protecció i que no són de propietaris d’aquestes urbanitzacions.

El regidor del PSC, Josep Romaguera, va defensar l’execució de la franja de protecció i va demanar que les obres s’adjudiquin en un concurs públic.

El regidor de medi ambient, Carles Aulet, va explicar que l’ajuntament participarà en un 10% en les contribucions especials i recorda que cada parcel·la pagarà per metre quadrat. Aulet, va respondre a la pregunta del mat, que si un propietari forestal li afecta aquest procés, no pagarà res.

El regidor de medi ambient, va recordar que s’han enviat cartes a tots els propietaris de parcel·les de les urbanitzacions de Tordera, obligant-los a netejar els seus terrenys, per evitar ensurts aquest estiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES