Dimecres, 10 agost, 2022
IniciAppEls esports de Ràdio Tordera presenten el podcast “De l’estic i del...

Els esports de Ràdio Tordera presenten el podcast “De l’estic i del patí enamorats”

Amb el repte d’arribar a nous públics i commemorar la celebració del 75è aniversari del Club Patí Tordera conjuntament amb l’inici de la celebració dels 40 anys de Ràdio Tordera, en Joan Martín, cap d’esports de l’emissora i en Lluc Carbonell, col·laborador i jugador de l’entitat, han elaborat el podcast “De l’Stick i del Patí enamorats”. 6 episodis amb 6 membres i jugadors mítics del Club Patí Tordera, que resumeixen i recuperen vivències i experiències històriques de l’hoquei patins torderenc. En Joan Martín, resumeix el contingut que es pot escoltar en aquesta primera temporada.

Martin podcasts 1

En Joan Sanz (fundador del club), els germans Torner (Josep Enric i Joan Torner), l’Eduard Tresserras (capità de l’equip de la copa CERS), en Josep Garriga (jugador davanter del CPT) i en Ramon Viñolas (delegat actual del primer equip i ex-president de l’entitat) son els protagonistes dels episodis. 

Aprofitant la plataforma de l’Spotify i el canal de Youtube de Ràdio Tordera, per aquestes plataformes de comunicació es poden escoltar aquests capítols penjats i en vídeo es poden veure les entrevistes senceres gravades amb els protagonistes. En Joan Martín destacava el doble valor de la producció realitzada.

Martin podcasts 2

Una primera temporada publicada que té la voluntat de continuar amb una segona etapa de la trajectòria esportiva amb més protagonistes, jugadors, presidents/a del Club Patí Tordera. La presentació es farà dijous a les 18:00h de la tarda a la Biblioteca i comptarà amb la presència de la presidenta de l’entitat Carme Vila i també de l’Alcalde de Tordera Joan Carles Garcia.

ÚLTIMES NOTÍCIES