IniciAppAquest cap de setmana futbol sala i bàsquet els únics que juguen...

Aquest cap de setmana futbol sala i bàsquet els únics que juguen com a locals

Davant l’aturada esportiva de quinze dies que viu el primer equip del Club Patí Tordera a l’OK Lliga Plata Nord, la resta de conjunts només tindrem l’Athletic Club Tordera Parc i els sèniors del CEEB com a locals en aquesta jornada.

El primer equip del CFTordera intentarà allargar la seva bona ratxa de resultats a la segona catalana. Visiten el camp complicat del Cassà el dissabte a les 16:00h de la tarda, en un duel que promet emocions fortes en aquest xoc. El partit es podrà seguir a través del 107.1FM i també mitjançant el canal de Youtube.

A les 19:00h serà el torn del sènior masculí de l’Athletic Club Tordera Parc. El primer equip del futbol sala rep la visita del Vilafant “B” en el pavelló dels Països Catalans.

De cara a diumenge en canvi d’horari i de dia, els sèniors del CEEB Tordera jugaran també com a locals. El segona masculina rebrà la visita del Farners a les 17:00h. I just després a les 19:00h, serà el torn del Copa Catalunya femenina que rebrà a les líders del grup, el Cerdanyola BF. Un dels partits de la jornada que podreu seguir via Ràdio Tordera i també amb la retransmissió del Youtube.

ÚLTIMES NOTÍCIES