Dimecres, 10 agost, 2022
IniciAppRàdio Tordera estrena perfil de linkedin

Ràdio Tordera estrena perfil de linkedin

Aquesta setmana s’ha estrenat a la web de Ràdio Tordera el link al perfil de linkedin de la ràdio, la incorporació de la ràdio en aquesta xarxa social respon a la necessitat de que els usuaris d’aquesta xarxa social puguin vincular el seu currículum a la nostra emissora i donar així més detalls de la seva experiència a Ràdio Tordera. Linkedin és una xarxa dedicada als professionals i als negocis i és també una finestra des d’on Ràdio Tordera dona a conèixer la seva activitat així com les notícies que tenen a veure amb la seva activitat. Actualment el perfil de Ràdio Tordera compta amb 55 seguidors.

Aquest nou perfil social s’uneix als perfils de Ràdio Tordera a Facebook amb 8.000 fans, a Twitter i Instagram amb uns 3.000 seguidors, i el 2021 amb l’estrena del canal de Youtube amb 140 visualitzacions al dia.

ÚLTIMES NOTÍCIES