Dilluns, 27 juny, 2022
IniciAppEl sènior femení del CEEB Tordera continua intractable a casa i segueix...

El sènior femení del CEEB Tordera continua intractable a casa i segueix sense perdre com a local

El cap de setmana ens deixa diversos resultats en els partits que si s’han pogut disputar pel que fa als primers equips torderencs. Qui no va poder jugar el seu enfrontament per casos positius de covid, detectats hores abans del matx, va ser el sènior masculí del CEEB Tordera. Havia de rebre el Salt “B” al pavelló dels Països Catalans en aquesta jornada de la segona catalana i la cita s’ha ajornat per més endavant.

Qui continua amb la seva bona línia de resultats com a locals és el sènior femení de copa Catalunya del CEEB. Comencen amb bon peu el 2022 superant el SESE per 64-57 i es mantenen invictes com a locals.

El CFTordera després d’aconseguir tres partits consecutius amb bona dinàmica, l’equip va sumar la seva primera derrota per la mínima al camp del Farners per 1-0. Un duel on els grocs i vermells no van oferir la seva millor versió, encaixant un gol molt matiner i amb diverses jugades polèmiques que no van deixar satisfets els torderencs. Finalment derrota en aquest segon partit de l’any.

Per acabar la jornada, el primer de l’Athletic Club Tordera Parc va superar ahir matí el Caldes de Malavella a domicili per 2-4 dins de la segona divisió catalana de futbol sala. Partit on els torderencs van remuntar un 2-0 advers.

ÚLTIMES NOTÍCIES