IniciAppArriben Ses Majestats els Reis d’Orient a Tordera

Arriben Ses Majestats els Reis d’Orient a Tordera

Els Reis Mags de l’Orient arriben avui a Tordera. Repetint format i adaptant-te a la situació actual sanitària, Ses Majestats seran presents avui al Campament Reial a l’espai de La Mullera.

L’accés al campament serà per l’Avinguda Fibracolor i la sortida per Camí Ral, des de les 17:30h fins a les 20:30h. Durant el recorregut els nens i nenes que no hagin tingut temps d’enviar les seves cartes als Reis, podran fer-ho a través dels sistemes que els oferiran els Patges Reials perquè arribin a temps. Per altra banda, el missatge dels Reis i el lliurament de la clau màgica que obre totes les portes de Tordera es podrà seguir per les xarxes socials de l’Ajuntament, una vegada tancat el campament.

El regidor de festes, Pau Megias, n’explica el funcionament.

pau reis 1

Per accedir al Campament, que es manté a l’aire lliure, s’haurà de dur la mascareta en tot moment. Pau Megias explica que aquest any hi haurà nous espais respecte l’any passat.

pau reis 2

Ses Majestats comptaran amb la col·laboració del Club Twirling Vila de Tordera, la Comissió de Pubillatge, la Comissió de Festes, l’ACR Pere Cot, el Fòrum pel Teatre i la Cultura i l’Escola de Dansa Cristina Llobet que amenitzaran la visita de les famílies al campament reial i també preparen activitats prèvies online a l’arribada dels Reis.

Des de Ràdio Tordera es farà un programa especial des del Campament Reial en directe per Youtube i la 107.1FM.

ÚLTIMES NOTÍCIES