Dimecres, 10 agost, 2022
IniciAppRàdio Tordera celebra els 40 anys

Ràdio Tordera celebra els 40 anys

L’emissora que t’escolta celebra aquest 2022 els 40 anys. Ràdio Tordera va ser fundada el dia de reis de 1982 per un grup de joves interessats en el món de la comunicació en el local que ells anomenaven “el barco”, ubicat al carrer Santa Llúcia. Les primeres emissions no tenien un horari fix i la programació s’adaptava al temps lliure de què disposaven. Des de llavors han passat 4 dècades. Ara, instal·lats a l’edifici de Can Floris i informants via 107.1FM i els nous mitjans digitals.

Informació i entreteniment de proximitat és i ha estat sempre la missió d’aquesta emissora. Ho explica el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater.

albert radio 1

Tot i aquesta efemèride, enguany no es pot celebrar en cap gran esdeveniment degut a la situació epidemiològica. És per això, tal com explica Albert Sabater, per aquest any 2022 es planteja un seguit d’activitats de commemoració.

albert radio 2

Des de Ràdio Tordera volem agrair la confiança dels oients i seguidors que ens segueixen dia rere dia i ens fan assolir metes com ser nomenats Millor Ràdio Local de l’any 2021.

ÚLTIMES NOTÍCIES