Dimecres, 10 agost, 2022
IniciAppRàdio Tordera prepara un programa especial per l’arribada dels Reis Mags

Ràdio Tordera prepara un programa especial per l’arribada dels Reis Mags

El proper dimecres 5 de gener Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a Tordera per rebre nens i nenes en una nit carregada d’il·lusió i de màgia per als més petits de la casa. Enguany l’emissora prepara un programa especial que es podrà seguir en directe per Youtube i la 107.1fm i que busca retransmetre tots els detalls i l’essència de la jornada per aquelles persones que no hi puguin assistir o ho vulguin gaudir des de casa. El presentador del programa, Joan Martin, explica com serà aquesta retransmissió.

programa reis1

Aquest programa especial de la nit de Reis es podrà escoltar per ràdio però també es podrà veure per vídeo al canal de Youtube de Ràdio Tordera, on es mostraran els detalls del campament reial. Martin detallava l’aposta pels nous canals de comunicació i destacava que enguany no s’ha pogut fer la cavalcada de nou.

programa reis2

El campament reial serà al Parc de la Mullera, l’accés al campament serà per l’Avinguda Fibracolor i la sortida per Camí Ral, des de les 17:30h fins a les 20:30h, horari en el qual s’emetrà el programa especial.

ÚLTIMES NOTÍCIES