Dimecres, 10 agost, 2022
IniciAppLes 5 notícies més llegides de Ràdio Tordera el 2021

Les 5 notícies més llegides de Ràdio Tordera el 2021

“Mor una persona en un accident de trànsit a la N-II a Tordera” és la notícia més llegida de l’any a Ràdio Tordera. Es tracta d’un accident de trànsit amb víctima mortal que va succeïr el passat 4 de juny.

L’acompanyen al capdavant les notícies “Un veí de Tordera mor després d’un xoc frontal a la N-II” i “Dos accidents a la N-II, dins del terme municipal de Tordera, en menys de 30 minuts, provoquen 2 ferits lleus i un de greu”. Això marca clarament un interès per les notícies d’última hora referents a accidents de trànsit al municipi, però amb la curiositat que la tercera notícia més llegida d’enguany va ser publicada el març de 2003. Les altres notícies que tanquen aquesta llista de publicacions més llegides són “Una veïna de Tordera denuncia que una bala de caçador li entra a casa i impacta contra el seu llit” i “Brot important de la COVID-19 a Tordera amb un 60% de casos de la variant Delta”. Totes aquestes notícies les podeu trobar a radiotordera.cat.

Aquest 2021, Ràdio Tordera també s’ha enfocat en els continguts audiovisuals publicats a les xarxes socials. En format vídeo destaca com a més vist el missatge dels locutors de l’emissora d’agraïment als oients després de rebre el premi a Millor ràdio local de Catalunya. També destaquen les peces del seguiment de les eleccions al Parlament de Catalunya, a banda de temes d’interès com els casos de Covid-19 municipals, l’oferta de feina d’Inditex, el parc “Tampatamtam” o la compra del Pavelló Parroquial.

ÚLTIMES NOTÍCIES