Dilluns, 27 juny, 2022
IniciAppEl Pla Local de Salut comença a agafar forma

El Pla Local de Salut comença a agafar forma

L’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha iniciat l’elaboració del Pla Local de Salut per al període 2022-2025 que liderarà la Regidoria de Sanitat, en col·laboració amb altres institucions i agents socials del municipi. Des del mes de novembre s’està treballant en les línies a tractar i, aquesta setmana, es va dur a terme

Una trobada on es va fer la presentació del grup coordinador i del projecte, format per tècnics municipals i agents socials. En dona detalls la regidora de sanitat, Nàdia Cantero.

pla salut 1

El Pla Local de Salut ha de permetre ordenar i prioritzar les actuacions que ja s’estan realitzant i les que es portaran a terme a Tordera per tal d’incidir en la millora del benestar i la salut de la població i reduir les desigualtats socials a partir d’un treball transversal que incideixi en tot els determinants de la salut.

El procés d’elaboració del Pla Local de Salut té dues grans fases: la fase d’anàlisi de situació de salut o perfil de salut i l’elaboració del Pla d’acció. Ho explica la regidora de Sanitat, Nàdia Cantero.

pla salut 2

El Pla d’acció té per objectiu definir els objectius estratègics, operacionals i les accions que es portaran a terme per al període 2022-2025.

ÚLTIMES NOTÍCIES