IniciAppLa Generalitat preveu invertir 2 milions d’euros a l’hospital de Calella durant...

La Generalitat preveu invertir 2 milions d’euros a l’hospital de Calella durant el 2022

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha presentat els primers pressupostos postpandèmics assegurant que són “els més expansius de la història” –amb una despesa de 5.618 milions d’euros– i amb un fort increment de la despesa social, especialment en l’àmbit de la salut.

Segons informa Ràdio Calella Televisió, quant a despesa corrent, a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva –que gestiona els hospitals de Calella i Blanes i l’atenció primària d’algunes poblacions de l’àmbit– se li assigna una partida de gairebé 127 milions d’euros per fer front als compromisos del concert amb el CatSalut.

En el capítol d’inversions, i segons consta en l’annex del document que es pot consultar al web del Departament d’Economia, la previsió és que es destinin 2,06 milions d’euros exclusivament a dur a terme actuacions de millora a l’hospital comarcal Sant Jaume de Calella. En les partides s’indica que els diners són per a edificis, maquinària, instal·lacions i utillatge, mobiliari i estris, i equips de procés de dades i telecomunicacions. Salut no ha precisat si els diners també serviran per començar a desplegar el projecte d’ampliació del centre hospitalari que ha de permetre fer un salt qualitatiu en l’atenció assistencial al territori. El compromís és fer créixer les actuals instal·lacions en 15.000 metres quadrats amb una inversió prevista de 36 milions d’euros, i deixar-ho enllestit el 2025.

ÚLTIMES NOTÍCIES