IniciAppRàdio Tordera guardonada com a millor ràdio local

Ràdio Tordera guardonada com a millor ràdio local

La Fàbrica de les Arts de Granollers va ser l’escenari ahir de la Gala de lliurament dels Premis de Comunicació 2021.

Ràdio Tordera optava a la categoria de millor ràdio. En aquesta categoria es premia a les emissores tant pel conjunt de la seva programació regular, com per activitats puntuals o per la seva trajectòria com a mitjà de comunicació. En aquest sentit, els finalistes en la categoria ràdio eren: Ràdio Tordera, Orgull Ràdio i Emun FM Ràdio.  

Ràdio Tordera va presentar candidatura explicant qui som. Una emissora que es presenta local però que traspassa les ones radiofòniques fent un pas molt important amb la digitalització. També a través del cara a cara: una emissora que organitza actes i fa partícips a entitats i personalitats de tota mena. Contingut de proximitat que arriba, interpel·la i fa protagonistes a oients de forma intergeneracional. Una aposta bidireccional que creix amb les noves propostes de la programació de tardor-hivern d’aquest any.

El jurat va valorar la trajectòria de la ràdio del poble així com la seva evolució i adaptació. A banda per “la tasca duta a terme i els mèrits aconseguits amb la seva estratègia digital”. El director de Ràdio Tordera, Albert Sabater assegura que el premi representa un reconeixement a la tasca que realitza l’emissora cada dia.

balanç premi radio

La Xarxa Audiovisual Local va recuperar el 2020 els Premis de Comunicació Local que no es celebraven des del 2013. Els guardons tenen com a objectiu remarcar la feina que dia a dia fan els i les professionals dels mitjans locals. Al certamen si van presentar un total de 104 projectes.

Clica aquest enllaç per veure la candidatura presentada per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES