IniciNoticiesComerç L'ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE SORTEJAN DEMÀ UN CAP DE...

L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE SORTEJAN DEMÀ UN CAP DE SETMANA A ANDORRA I DUES ENTRADES A CALDEA.

L’Associació de Comerciants de Tordera Centre celebrarà demà l’última de les activitats incloses en la campanya de primavera-estiu que va començar al mes de maig passat.
A la tarda hi haurà una exhibició de puntaires a la plaça de Joan Rabert i una mostra de treballs fets amb puntes de coixí a càrrec del col·lectiu de puntaires de Tordera.

Durant la tarda es farà el sorteig d’un cap de setmana a Andorra per a dues persones -el viatge inclou allotjament de dues nits en règim de mitja pensió en hotel cèntric de 4 estrelles i dues entrades al centre lúdic-termal Caldea-. Aquest és el premi més important de la campanya primavera-estiu de l’associació de comerciants Tordera Centre.

Amb aquest sorteig l’Associació de Comerciants posa el punt i final a la campanya primavera-estiu mitjançant la qual s’ha volgut promocionar el comerç local. Al mes de maig es van sortejar lots de vi i cava entre tots els clients dels establiments associats i al mes de juny es va fer el sorteig de tres vals de compra per valor de 60 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES