IniciAppRàdio Tordera ja és també a Spotify

Ràdio Tordera ja és també a Spotify

Spotify és una plataforma coneguda per poder escoltar música, però que darrerament està donant entrada també a continguts en àudio com ara els “podcast”. Moltes persones, sobretot la gent jove, utilitza aquesta plataforma, gratuïta i ampliable a “premium” pagant una quota, per escoltar la música que més els hi agrada en el dia a dia i aquells programes, en “podcasts”, dels quals són seguidors.

L’objectiu de Ràdio Tordera és compartir una col·lecció de tries de cançons que hauran estat fetes seguint els criteris de cada un dels programes musicals de l’emissora. Aquestes cançons, ja siguin cançons del programa, recomanacions personals, etc.,  s’agrupen en una “playlist”, la qual pot ser tan llarga com es vulgui i es pot anar modificant al llarg del temps. Aquestes llistes podran ser compartides a les xarxes socials perquè els oients de la ràdio i altres persones de la plataforma les escoltin quan vulguin.

Com anàvem comentant, també hi ha la part dels “podcasts”. I és que Spotify es convertirà en una nova plataforma per escoltar els programes ja emesos de l’emissora. Actualment aquest servei ja està disponible a la web i a les xarxes socials.

Ja podeu seguir el perfil de Ràdio Tordera a la plataforma, el qual és Ràdio Tordera, amb accent obert a la A. En una primera publicació s’hi poden trobar els diferents programes del “magazine” del matí Ara i aquí i les llistes del programa El que s’escolta i la llista de les novetats mensuals arribades a l’emissora.

Clica aquí per veure les playlists de Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES