IniciAppEl Club Judo Tordera també té aturada la seva activitat esportiva

El Club Judo Tordera també té aturada la seva activitat esportiva

Ja fa unes quantes setmanes que us anem explicant que l’arribada de la Covid-19 està perjudicant directament l’esport torderenc. Per aquesta ocasió, hem d’afegir una nova entitat esportiva que no està desenvolupant la seva activitat esportiva. Des de ja fa uns mesos, el Club Judo Tordera no està realitzant els seus entrenaments per culpa de l’espai i el contacte personal que es necessita per entrenar entre els diferents alumnes. En Joan de la Torre entrenador i responsable del club comentava que pel que fa a l’esport del judo és una situació complicada en l’àmbit general.

De la torre judo 1

De la Torre argumentava que en els darrers dies la presència dels esportistes als entrenaments ja havia baixat molt. Afegia que per part de l’Ajuntament se’ls hi havia ofert un espai alternatiu a l’aire lliure, però van valorar que les condicions pels alumnes no era la millor.

De la torre judo 2

Des de l’entitat expliquen que es mostren oberts a qualsevol consulta i en disposició de les famílies. Aquesta setmana tornaran a reiniciar les converses amb la regidoria d’esports per tornar a valorar la situació d’aturada que viuen.

ÚLTIMES NOTÍCIES