IniciAppBones xifres d’audiència dels partits retransmesos pel canal de Youtube de Ràdio...

Bones xifres d’audiència dels partits retransmesos pel canal de Youtube de Ràdio Tordera

Des de fa tres setmanes, els esports de Ràdio Tordera han posat en marxa la iniciativa de retransmetre per streaming, els partits del primer equip del CPTordera a l’OK Lliga Plata. Després de dos enfrontaments realitzats a través del canal de Youtube de l’emissora sense cap problema amb la qualitat emesa, des de la coordinació de continguts es comença a fer un primer balanç de la feina feta. El director d’aquesta casa, l’Albert Sabater, explicava ahir dins del Show diari que aquest nou producte permet oferir més informació als oients i aficionats dels esports de Tordera.

Sabater streaming 1

Sabater comentava que s’ha començat molt bé i només queden millores d’imatge. Però el resultat d’aquests dos primers partits és molt bo tenint en compte que en cap cas es vol aspirar a competir amb la televisió.

Sabater streaming 2

Durant la primera emissió feta, es va arribar a aconseguir una audiència de 150 espectadors en directe. I el partit, amb dades d’ahir dilluns sumava 1.186 visualitzacions. Pel que fa al partit de dissabte, es va aconseguir una mitja de 70 espectadors i també amb dades d’ahir dilluns, el duel portava 440 visualitzacions comptabilitzades.

A més, aquesta nova plataforma permet no només veure els partits en directe sinó també recuperar-los quan es vulguin, ja que queden penjats al canal oficial de Youtube de Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES