IniciAppCom es farà l’entrada al recinte del festival de festa major?

Com es farà l’entrada al recinte del festival de festa major?

A falta de pocs dies pel tret de sortida per l’inici del festival de festa major, amb l’epicentre de les activitats culturals al Parc Prudenci Bertrana, moltes de les activitats tenen un aforament limitat i amb altes restriccions de seguretat enfocades a evitar un possible contagi de coronavirus.

És per això que, per participar de les activitats culturals i gratuïtes que comencen aquest dijous, s’ha preparat un circuit de pas per als assistents. A l’arribar al Parc Prudenci Bertrana s’ha d’entrar pel pas principal, just arribant des del Pont de Ferro. Més endavant hi ha un rebedor on es duu a terme un control de temperatura i higienització. Un cop passat el control hi haurà un següent espai, més endavant, que s’encarregarà de gestionar els seients dels assistents. El regidor de festes, Pau Megias, recorda quin és el límit de persones en un mateix grup.

entrada festival fm 1

Així doncs, tres etapes per arribar fins als seients, sempre situats en grups reduïts i en una distància de seguretat garantida i que cal respectar sempre.

entrada festival fm 2

Les dades personals, posteriorment, seran destruïdes. Després de cada acte es desocuparà la zona de cadires per tal de realitzar tasques de neteja i desinfecció. A totes les actuacions s’obrirà portes 30 minuts abans de l’espectacle per tal que la gent pugui entrar esglaonadament. Malgrat que no cal entrada anticipada, es recomana assistir-hi amb temps.

ÚLTIMES NOTÍCIES