Dissabte, 4 febrer, 2023
IniciAppTordera entra a la “nova normalitat”

Tordera entra a la “nova normalitat”

Avui Tordera ha entrat a la “nova normalitat”. Han passat més de 3 mesos, diversos graus de confinament i 6 pròrrogues des de l’inici del confinament obligat decretat pel govern espanyol. Una situació excepcional que finalitza per donar pas a aquesta nova etapa de la desescalada.

Tot i que el final de l’Estat d’Alarma es preveia per aquest diumenge. el govern català ha aprovat que des d’avui mateix el territori entri en aquesta nova etapa en què les comunitats autònomes han recuperat totes les competències, fins i tot en matèria de mobilitat.

Des d’avui mateix ja es pot anar a les segones residències i a les destinacions turístiques del país sense cap limitació de mobilitat. També s‘obren ja els parcs infantils.

Aquesta nova situació requereix als ciutadans de fer ús de la mascareta, desinfectar-se amb gel hidroalcohòlic freqüentment i, pel que fa a l’aforament, anirà en funció que es puguin respectar els 2,5 metres quadrats per persona i 1,5 metres de distància entre persones.La mascareta serà obligatòria en els espais tancats sempre que no sigui possible el distanciament social.

ÚLTIMES NOTÍCIES